Slutsky mist naast zestal mogelijk ook Büttner tegen Excelsior

19 oktober 2018, 18:09   Bijgewerkt: 19 oktober 2018, 18:18

Leonid Slutsky weet nog niet of hij zaterdagavond een beroep kan doen op Alexander Büttner. De linksback kampt met liesklachten en is zodoende een twijfelgeval voor het duel met Excelsior. Van zes spelers is al duidelijk dat zij het treffen in Rotterdam moeten laten schieten.

Door een schorsing is Thomas Bruns er niet bij op Woudestein. "Naast de langdurig geblesseerde Charly Musonda en Tim Matavz, zijn Hilary Gong, Arnold Kruijswijk en Rasmus Thelander nog niet fit genoeg voor een plek in de wedstrijdselectie", zegt Slutsky op de clubwebsite. "Achter de naam van Alexander Büttner staat nog een vraagteken. De rest kan spelen."

In Excelsior treft Vitesse een tegenstander die eigenlijk een paar punten meer had moeten pakken. Na acht speelrondes bezetten de Rotterdammers de dertiende plaats. "Ik zat in het stadion bij hun laatste wedstrijd tegen PEC Zwolle. Toen verloren ze met 2-0. Het zal niet makkelijk voor ons worden, Excelsior heeft een ervaren team dat goed kan voetballen. Maar wij gaan uit van onze eigen kracht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen