Cambuur uitermate teleurgesteld door bom onder stadionplannen

19 oktober 2018, 17:15

SC Cambuur hoopte over enkele jaren een nieuw stadion te betrekken, maar het is nog maar de vraag of het nieuwe onderkomen er daadwerkelijk komt. Vrijdagochtend trok ROC Friese Poort zich vanwege een geschil met de gemeente Leeuwarden plots terug als potentiële huurder. Cambuur is zeer ontstemd door de recente ontwikkeling.

"We zijn uitermate teleurgesteld over het plotselinge en eenzijdige besluit van de ROC Friese Poort om zich terug te trekken uit de WTC planontwikkeling. Het is ons inziens een geschil tussen de ROC Friese Poort en de Gemeente Leeuwarden en SC Cambuur is geen partij in de gemaakte afspraken tussen deze twee partijen", zegt de club in een persverklaring.

De gemeente Leeuwarden liet eerder op de vrijdag op een ingelaste persconferentie weten dat het zeer verbaasd is door de beslissing van de school. Cambuur deelt die verbazing. "Voor SC Cambuur is het onbegrijpelijk dat de ROC Friese Poort, zonder enig vooroverleg met de andere partners, de deur lijkt te sluiten."

De Leeuwarder club sluit de persverklaring af met de mededeling dat het spoedig in overleg gaat met de verscheidene partijen, waaronder mogelijk ook de ROC Friese Poort.

Lees ook:

- Cambuur moet vrezen voor de plannen voor nieuw stadion

Gemeente Leeuwarden verbaasd: "Maar moed geven we niet op"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen