Excelsior gaat tegen Vitesse op zoek naar sportieve revanche

Excelsior gaat tegen Vitesse op zoek naar sportieve revanche

19 oktober 2018 – Adrie Poldervaart hoopt dat zijn team heeft geleerd van de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Excelsior gaf in het laatste duel voor de interlandperiode niet thuis en ging in Overijssel met 2-0 onderuit. Dat de Rotterdammers in Zwolle hun gebruikelijke niveau niet haalden, steekt Poldervaart nog altijd.De oefenmeester hoopt dat Excelsior zich zaterdagavond tegen Vitesse revancheert. "Natuurlijk willen we reageren na PEC Zwolle", zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Tegen PEC Zwolle waren we slordig en stopten we er te weinig energie in. Het was niet goed van onze kant en dus willen we morgen reageren."

Excelsior staat bij een zege tegen de Arnhemmers in punten gelijk met Vitesse. "We moeten niet naar de ranglijst kijken, maar naar hoe we spelen. Naarmate je beter gaat spelen, moeten die punten vanzelf komen. Elke wedstrijd is voor ons een nieuwe kans en in de eerste acht wedstrijden hebben we duidelijk laten zien wat we kunnen en willen, maar dat is nog niet genoeg om te zeggen we hoger moeten staan, want dat hebben we zelf nagelaten."

Ali Messaoud zal er zaterdag op Woudestein niet bij zijn: hij zit een schorsing uit. Daarnaast mist Poldervaart alleen de geblesseerde Desevio Payne.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 april 2019

  2. donderdag 18 april 2019