De Bruyne terug bij Manchester City: "Twee weken goed getraind"

19 oktober 2018, 14:53   Bijgewerkt: 19 oktober 2018, 14:58

Kevin de Bruyne is terug bij Manchester City. De middenvelder lag de afgelopen maanden uit de roulatie met een knieblessure, maar is in de interlandperiode helemaal fit geworden en staat voor zijn eerste minuten. "Hij heeft de laatste twee weken goed getraind", aldus manager Pep Guardiola.

Dat vertelde de Catalaan in aanloop naar het treffen met Burnley komende zaterdagmiddag. "Ik weet niet of hij al negentig minuten kan spelen, maar hij heeft in elk geval goed getraind. Hij is een belangrijke speler voor ons", weet de coach. De Bruyne sloeg de interlandperiode met België, onder meer tegen het Nederlands elftal, bewust over. "Als een speler terug komt, is het leuk om dat te zien als coach."

Met Burnley wacht Manchester City een belangrijke wedstrijd, vooral omdat concurrent Chelsea een zwaar duel heeft met Manchester United. Ilkay Gündogan is niet van de partij, hij staat de komende weken langs de kant. Fabian Delph sloot wel weer aan op de training van The Citizens, hij was voor de interlandweek juist nog uitgeschakeld met een blessure.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen