Wormuth tegen aanvallers Heracles: "Als je niet werkt, geen kans"

19 oktober 2018, 14:36

Frank Wormuth verwacht meer van de aanvallers van Heracles Almelo. De trainer houdt Kristoffer Peterson, Brandley Kuwas, Adrian Dalmau en Lerin Duarte verantwoordelijk voor de kansloze nederlaag van twee weken geleden tegen Vitesse (4-0). Wormuth wil zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen herstel zien.

"Ja, ik heb openlijk kritiek op ze. Als je niet werkt, heb je geen enkele kans", zegt Wormuth tegen de Tubantia. "Voordat Peterson naar Zweden vertrok, zei hij dat hij met beide benen op de grond zou blijven staan. Maar het zeggen en het voelen is iets anders. Hij is niet gekozen voor de nationale ploeg, omdat hij over de grond zweeft. Ik gun het hem enorm en ik weet dat het kan gebeuren, maar nu is het tijd dat hij weer laat zien wat hij kan."

Wormuth maakte van de afgelopen interlandperiode gebruik door de trainingsintensiteit te verhogen. "Dat hebben de spelers goed doorstaan. Ze voelden hun spieren, maar in de trainingen van deze week kon je het resultaat zien", citeert het clubkanaal van Heracles hun trainer. "Maar fantastisch trainen is leuk, het gaat om de wedstrijd. Na Vitesse waren we niet in een goede stemming, een aantal spelers heeft daar niet zijn niveau gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen