Bijlow keert tegen PEC Zwolle terug in doel Feyenoord

19 oktober 2018, 14:27

Justin Bijlow keert terug in het doel van Feyenoord. De keeper moest de laatste twee duels missen vanwege een blessure en werd vervangen door Kenneth Vermeer, maar is tijdens de interlandperiode weer helemaal hersteld. Ook Nicolai Jørgensen is weer een stuk fitter en kan ook aan de aftrap verschijnen tegen PEC Zwolle.

Dat heeft trainer Giovanni van Bronckhorst verteld tijdens de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. Ridgeciano Haps is zodoende de enige die nog altijd ontbreekt bij de Rotterdammers, die veel kritiek kregen de laatste weken op het postitiespel. De trainer kan zich daarin vinden. "Positiespel kun je alleen spelen door de bal goed rond te laten gaan en goed te bewegen. Als dat in onze ploeg zit, kunnen wij goed voetballen", vindt hij. "Op de training gaat dat goed, dat moeten we vertalen naar de duels. Maar als er iemand kritisch is, ben ik het wel."

Een ander punt van aandacht tijdens de persconferentie waren de aanvallende spelhervattingen van Feyenoord, die gevaarlijk zijn dit seizoen. Van Bronckhorst besteedt er veel aandacht aan op de training. "Er is veel varatie, voor de tegenstander is het moeilijk om zich daarop te richten. De arbeid en energie betalen zich uit in de wedstrijden."

Feyenoord staat momenteel op de derde plaats in de Eredivisie, met een achterstand op Ajax (twee punten) en PSV (zeven punten).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen