Lopetegui maakt zich geen zorgen over doelpuntendroogte Real

19 oktober 2018, 12:47

Voor Julen Lopetegui kwam de interlandperiode meer dan gelegen. In de laatste vijf duels maakte De Koninklijke slechts één doelpunt en drie van de laatste vier duels werd er zelfs verloren. Het is crisis in Madrid, toch maakt de coach zich nog geen zorgen over zijn eigen positie. "Ik ben trainer van Real Madrid, dan moet je kunnen leven met ups en downs", blikte de coach vooruit op de komende reeks.

In de komende weken wacht er voor Lopetegui niet alleen een reeks van veel midweekse (Champions League-) wedstrijden, maar ook de topper met FC Barcelona. De druk ligt er dus vol op. "We hebben alle vertrouwen n de spelers en geloven dat we dit seizoen nog alles kunnen winnen", liet hij weten. Ondanks het vele puntverlies, is de achterstand in La Liga slechts twee punten koploper Sevilla, waarbij het komende week FC Barcelona treft.

Met dat duel is de oefemeester zeker nog niet bezig. "We kijken alleen naar de ontmoeting met Levante", verzekert Lopetegui. "We maken ons geen zorgen over het gebrek aan doelpunten. We blijven ons concenteren op het creëren van kansen. Dan komende de doelpunten vanzelf." Verder liet de coach doorschemeren dat Gareth Bale vermoedelijk weer van de partij is bij Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen