Alle kaarten voor Leeuwinnen binnen half uur verkocht

19 oktober 2018, 12:40   Bijgewerkt: 19 oktober 2018, 13:13

Het beslissende play-offduel van de Oranjevrouwen tegen Zwitserland is razendsnel uitverkocht. De tickets voor de wedstrijd in de Utrechtse Galgenwaard (capaciteit 23.750) waren binnen een half uur allemaal verkocht. Ook het Nederlands elftal van Ronald Koeman kan volgende maand op een uitverkocht huis rekenen. Voor het Nations League-duel met wereldkampioen Frankrijk in De Kuip zijn geen kaarten meer verkrijgbaar.

De Oranjevrouwen spelen op vrijdag 9 november thuis tegen Zwitserland, vier dagen later wordt in Schaffhausen definitief duidelijk wie het WK-ticket pakt. "We zijn blij dat de fans de OranjeLeeuwinnen zo massaal willen aanmoedigen. Anderzijds vinden we het jammer dat we ook veel supporters teleur moeten stellen", zegt KNVB-directeur Jan Dirk van der Zee, die het vrouwenvoetbal in zijn portefeuille heeft, op OnsOranje.nl.

Oranje

Het Nederlands elftal ontvangt op vrijdag 16 november Frankrijk. Hiervoor zijn alle 45.516 tickets verkocht. Oranje speelt tegen de Fransen in eerste instantie voor handhaving in Divisie A, maar in theorie heeft de ploeg van Koeman ook nog kans op de finaleronde van komende zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen