Groenendijk: "ADO heeft weer potentiële Oranje-klanten in huis"

19 oktober 2018, 11:08

Alfons Groenendijk zag tijdens de interlandperiode mogelijke Oranje-internationals van ADO Den Haag aan het werk. Doelman Indy Groothuizen debuteerde voor Jong Oranje, Shaquille Pinas maakte zijn eerste minuten voor Oranje onder 20.

"Ik zie dat ADO weer dusdanig leeft, dat het weer potentiële Oranje-klanten in huis heeft. Dat is een hele goede ontwikelling.", aldus de trainer van de Residentieclub in gesprek met ADO Den Haag TV. "Ik denk dat we op de goede weg zijn en dat het ook een signaal is naar de buitenwacht dat er weer jeugd doorkomt van ADO"

ADO Den Haag won voor de interlandperiode met 1-0 van FC Groningen en bereidt zich nu voor op het duel van zondag met VVV-Venlo. "Winnen voor zo'n break is altijd heel fijn, dat geeft een bepaalde rust binnen de club", zegt Groenendijk. "Tegen VVV is het heel simpel: wij gaan er naartoe en willen winnen, maar dat willen zij ook. De laatste wedstrijden hebben zij niet gewonnen. VVV zal gebrand zijn op een resultaat. We weten wat ons te wachten staat en wat we moeten doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen