Poldervaart: "Persconferentie in De Kuip is toch wat anders"

19 oktober 2018, 10:09

Uiteraard geniet Adrie Poldervaart van zijn avontuur in de Eredivisie, maar zodra het eerste fluitsignaal klinkt. is de debuterend trainer alleen gefocust op zijn elftal van Excelsior. "Zodra de wedstrijd begint, heb je echt niet in de gaten wat er allemaal om je heen gebeurt", aldus Poldervaart, die zijn sporen als trainer verdiende in de Tweede Divisie bij Barendrecht en tevens 25 jaar fysiotherapeut was bij Excelsior.

"Al geniet ik absoluut van alles wat ik meekrijg. Dit is het hoogste niveau van Nederland", zegt Poldervaart in De Telegraaf. "En een persconferentie in De Kuip naast Giovanni van Bronckhorst is toch wat anders dan voor tachtig man in het sponsorhome van Barendrecht staan te vertellen of je gewonnen, gelijkgespeeld of verloren hebt."

Poldervaart vindt dat Excelsior hoger had kunnen staan dan de huidige dertiende plek op de Eredivisie-ranglijst. "We hebben onszelf in de voet geschoten in die eerste acht wedstrijden. Overtuiging erin krijgen is misschien de belangrijkste taak van een trainer. Wanneer je iets in handen hebt, moet je het met de klauwen beetpakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen