Kadioglu steunt Cocu: "Ik denk dat hij niet weggaat"

19 oktober 2018, 08:28

Ferdi Kadioglu denkt dat Phillip Cocu hoofdtrainer blijft van Fenerbahçe. Ondanks de tegenvallende resultaten, het ontslag van drie stafleden en het wegsturen van enkele bepaalde spelers, denkt de middenvelder dat zijn coach het hoofd bovenwater houdt in Istanbul. "Ik denk dat hij niet weggaat. We hebben allemaal vertrouwen in hem."

Dat vertelt hij tegenover de NOS. Het [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339803/krankzinnig-cocu-bij-fenerbahce-gedwarsboomd-door-eigen-staf/,_blank,ontslag] van de drie stafleden had hij zéker niet verwacht. "Van een complot en pesterijen heb ik ook niet echt iets gemerkt. Als je verliest is de sfeer altijd wat minder, maar iedereen gaat goed met elkaar om. Ik denk dat er goede beslissingen zijn genomen en hopelijk kunnen we nu de draad weer oppakken."

Dat er onrust is bij Fenerbahçe én in de Turkse media, snapt Kadioglu dan wel weer. "Als zo'n grote club er zo voorstaat, is het normaal dat er druk is. Bij Ajax zou hetzelfde gebeuren. En in Turkije leven de fans echt voor het voetbal", legt hij uit.

Ondanks de tegenvallende resultaten tot dusver, maakte Kadioglu zijn debuut nog niet. "Als je speelt ben je altijd gelukkiger. Maar de trainingen zijn van een hoog niveau en ik merk dat ik sterker word, dat het steeds beter gaat en dat ik steeds dichter bij mijn debuut kom. Ik heb geduld, maar hoop dat het niet te lang duurt. Soms maak ik me wel een beetje zorgen. Voor jonge jongens is het nu moeilijk om ertussen te komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen