Haar looft Van Bommel: "Kan groeien naar Europese top"

19 oktober 2018, 07:31   Bijgewerkt: 19 oktober 2018, 07:47

Mark van Bommel kan een absolute topcoach worden in het Europese voetbal. Dat denkt Dennis Haar, de coach van Jong PSV die in het verleden samenwerkte met onder anderen Ronald Koeman, Phillip Cocu en Dick Advocaat althans. De trainer van het beloftenteam uit Eindhoven is onder de indruk tot dusver van zijn nieuwe collega. "Ik volg hem met veel bewondering", vertelt Haar.

Tegenover De Telegraaf vertelt Haar over de werkwijze van Van Bommel. "Mark komt heel rustig, stabiel en zelfverzekerd over. Hij heeft een heel duidelijke visie, houdt daar gestructureerd aan vast en brengt alles op een uiterst rustige manier over op de spelers", weet Haar, die verwacht dat de oefenmeester uiteindelijk terechtkomt in de absolute top van hett voetbal als coach.

"De clubs waar hij heeft gevoetbald, volgen nu ongetwijfeld zijn verrichtingen. En als ze daar iets meer op hem inzoomen en zien wat ik momenteel zie, zou ik niet weten waarom hij niet kan doorgroeien naar de Europese top. Ik geloof er zeker in dat dat kan gaan werken", aldus Haar, die tijdens de trainingen van de Eindhovenaren ook een voorname taak heeft.

"Ook tijdens die trainingen staat onze staf er niet alleen als opvulling. Wij krijgen een rol en zijn vrij om aanwijzingen te geven", legt hij uit. "De balans tussen het presteren in de hoofdmacht en het optimaal ontwikkelen van jonge spelers om uiteindelijk bij PSV 1 te komen, is heel goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen