Gisteren gemist: Lukkien vindt PSV de beste van Nederland

19 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 18 oktober 2018, 23:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 18 oktober.

Manchester United gaat langer door met opgeleefde Shaw

Hij leek al op weg naar de uitgang op Old Trafford, maar Luke Shaw heeft zich goed terug geknokt in de ploeg van José Mourinho. De club is nu zo tevreden over hem, dat hij een nieuw contract heeft gekregen. De linksback ligt nu tot 2023 vast.

La Liga-voorzitter: "Twintig van de topspelers zullen vertrekken"

Het kunnen moeilijke tijden worden voor La Liga, vreest voorzitter Javier Tebas. De Spaanse regering heeft plannen om de belastingen te hervormen. Volgens de preses van de hoogste Spaanse competitie kan dat een enorm nadeel zijn voor La Liga.

Bayern voedt geruchten met persconferentie op vrijdag

Bayern München heeft donderdag stof doen opwaaien in de voetbalwereld. De club kondigde heeft vanavond aangekondigd dat er vrijdag een persconferentie gehouden wordt. Dat voedt de geruchten dat er mogelijk een einde komt aan het dienstverband van Niko Kovac.

Lukkien vindt PSV beter dan concurrent Ajax: "Heel simpel"

Volgens FC Emmen-trainer Dick Lukkien is PSV sterker dan Ajax. Het zijn opmerkelijke teksten van de coach, aangezien hij voorafgaand aan het seizoen de Amsterdammers nog omschreef als 'veruit de beste ploeg in de Eredivisie'. Nu stelt hij zijn mening bij. "PSV maakt op mij een hele goede indruk."

Pröpper mist mogelijk ook laatste Oranje-duels van 2018

Het lijkt erop dat Davy Pröpper ook de laatste interlands van het Nederlands elftal van 2018 aan zich voorbij moet laten gaan. De middenvelder van Brighton & Hove Albion kampt met een enkelblessure en staat de komende weken nog langszij.

BBC-deskundige vindt Van Dijk na Messi en Ronaldo de beste

Virgil van Dijk is na Lionel Messi en Cristiano Ronaldo de beste speler ter wereld. Dat is de mening van BBC-deskundige Chris Sutton. De voormalig aanvaller van Celtic is zeer positief over de Nederlander.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen