Feyenoord: laatste training voor de Klassieker is besloten

18 oktober 2018, 14:01

Feyenoord traint de laatste training voor de Klassieker tegen Ajax achter gesloten deuren. Dat melden de Rotterdammers donderdag in een speciale verklaring. Het was altijd traditie dat de fans de laatste training bijwoonden. De belangstelling nam af, omdat vuurwerk al langer niet meer welkom was. Als gevolg daarvan kiest Feyenoord net als afgelopen winter voor een besloten laatste training. Feyenoord is wel voornemens de laatste training voor de Klassieker nieuw leven in te blazen.

'Vorig jaar oktober was de belangstelling onder supporters relatief gering. Er kwamen een kleine duizend supporters naar De Kuip om de ploeg een laatste steun in de rug te geven. Daardoor kan er gevoelsmatig de dag voor de wedstrijd beter besloten worden getraind, iets wat afgelopen januari in aanloop naar het duel in Amsterdam ook al gebeurde', beargumenteert Feyenoord op de eigen clubkanalen.

De club betreurt de huidige gang van zaken en wil het er daarom niet bij laten zitten. 'Feyenoord heeft de officiële supportersvereniging FSV de Feijenoorder dan ook gevraagd mee te denken naar een manier om de laatste training voor de Klassieker nieuw leven in te blazen. Dit moet leiden tot een laatste training met een Feyenoord-waardige uitstraling, die de selectie net die extra energie geeft om een dag later de punten binnen te halen.'

Feyenoord gaat volgende week zondag op bezoek bij Ajax.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen