Diemers: "Bij Fortuna verdien ik meer dan bij De Graafschap"

18 oktober 2018, 10:35

Mark Diemers verraste afgelopen zomer met zijn overstap van De Graafschap naar Fortuna Sittard, de twee clubs die zondag tegenover elkaar staan. De sportieve ambities trokken hem over de streep, maar ook de financiële mogelijkheden in Sittard. "Bij Fortuna verdien ik meer dan bij De Graafschap", aldus de 25-jarige middenvelder.

"Ik heb een fantastische tijd gehad bij De Graafschap, maar was toe aan een nieuw avontuur. Ik had niet meteen het juiste gevoel bij Fortuna, maar dat veranderde na enkele goede gesprekken", vertelt Diemers in De Gelderlander. "De club is ambitieus en heeft een duidelijke toekomstvisie. Ik heb primair gekozen voor de sportieve plannen. De randvoorwaarden waren ook interessant, zo eerlijk moet ik zijn."

Diemers vindt zijn stap een sportieve verbetering, hoewel Fortuna en De Graafschap na acht duels evenveel punten (zeven) hebben. "Ik schat ons hoger in dan De Graafschap. Op de ranglijst is het verschil nog niet te zien, maar ik denk dat wij tot nu toe voetballend een betere indruk hebben achtergelaten. Ik denk dat wij voor weinig teams onder hoeven te doen. We zijn nog geen wedstrijd weggespeeld, laten verzorgd voetbal zien en creëren veel kansen. Zelfs tegen Ajax en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbaluitslagen/291490/eredivisie-fortuna-sittard-psv/,_blank,PSV] lagen er mogelijkheden op een resultaat."

In zijn eerste acht Eredivisie-wedstrijden voor Fortuna Sittard, leverde Diemers al vijf assists af. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen