Gisteren gemist: Ajax Vrouwen onderuit, Paquetá naar AC Milan

18 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 17 oktober 2018, 23:52

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 17 oktober.

Olympique Lyon paar maatjes te groot voor Ajax Vrouwen

De vrouwen van Ajax hebben niet voor een Champions League-stunt kunnen zorgen tegen titelhouder Olympique Lyon. De Françaises waren een paar maatjes te groot voor Ajax, dat voor het eerst in de achtste finales stond, en verlieten Sportpark De Toekomst met een 0-4 overwinning. De ploeg van trainer Benno Nihom speelt op woensdag 31 oktober nog de return in Lyon, waar het Europese avontuur nagenoeg zeker zal eindigen.

Paquetá voor tientallen miljoenen naar AC Milan

AC Milan heeft Lucas Paquetá definitief binnen. De Italiaanse club betaalt naar verluidt een bedrag van 35 miljoen voor het 21-jarige Braziliaanse talent. Paquetá maakt in de winterstop de overstap naar de Serie A.

'Gio' heeft positief nieuws over Bijlow, St. Juste en Jørgensen

Feyenoord lijkt de Eredivisie zondag te gaan hervatten met Justin Bijlow én Jerry St. Juste. Door een blessure moest de twintigjarige doelman de laatste twee competitiewedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar tegen PEC Zwolle is hij hoogstwaarschijnlijk weer inzetbaar. Dat geldt ook voor St. Juste, die zich onlangs wegens heupklachten afmeldde bij Jong Oranje.

Carrière omstreden Belgische arbiters definitief voorbij

Bart Vertenten en Sébastien Delferière zullen nooit meer een wedstrijd in het Belgische profvoetbal fluiten. Gérard Linard, voorzitter van de Belgische voetbalbond, herhaalt dat woensdag bij RTL. Vlak nadat het schandaal losbarstte, werd het duo al levenslang geschorst door de KBVB.

Liverpool-aanvaller Mané succesvol aan hand geopereerd

Sadio Mané heeft woensdag met succes een operatie aan zijn hand ondergaan. De aanvaller van Liverpool moest worden geopereerd voor een blessure die hij tijdens de interlandperiode met Senegal opliep. Mané zou zaterdag zijn duim hebben gebroken, wat overigens niet wordt bevestigd door zijn club.

Henry op eigen benen als coach: "Het is een keuze van het hart"

De afgelopen jaren was AS Monaco steevast de uitdager van Paris Saint-Germain in Frankrijk, waar het in 2017 zelfs nog kampioen van de Ligue 1 werd. Dit seizoen is dat echter anders: na negen duels staan de Monegasken teleurstellend achttiende. Daardoor werd Thierry Henry afgelopen weekend aangesteld als opvolger van Leonardo Jardim. Hij heeft zin in zijn uitdaging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen