Malacia debuteerde niet bij Jong Oranje: "Leerzame dagen"

17 oktober 2018, 23:44

Tyrell Malacia werd onlangs voor de eerste keer opgeroepen voor Jong Oranje, maar debuteerde de afgelopen interlandperiode niet in het beloftenteam. Zowel tegen Letland (3-0) als Oekraïne (3-0) kreeg de linksback geen speeltijd van bondscoach Erwin van de Looi. Op zijn positie kreeg Rick van Drongelen de voorkeur.

"Het is jammer dat ik niet mocht debuteren. Ik wil altijd spelen. Ik moet zorgen dat ik bij de club goed presteer en dan de volgende keer weer bij Jong Oranje zit. Het waren mooie en leerzame dagen", zegt de Feyenoord-back in gesprek met ELF Voetbal. Malacia is slechts negentien jaar en kan zodoende de komende jaren nog worden opgeroepen voor Jong Oranje.

Dat hij nu al in beeld is bij Van de Looi, is niet vreemd. Het afgelopen jaar heeft Malacia zich snel ontwikkeld. Een klein jaar geleden debuteerde hij bij Feyenoord. Sindsdien speelde hij nog eens 21 wedstrijden voor de Rotterdammers. Ondanks dat hij steeds bekender wordt, kan hij in Rotterdam nog steeds over straat. "Natuurlijk kan ik nog wel over straat, maar je merkt dat steeds meer mensen je herkennen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen