'Gio' heeft positief nieuws over Bijlow, St. Juste en Jørgensen

'Gio' heeft positief nieuws over Bijlow, St. Juste en Jørgensen

17 oktober 2018 – Feyenoord lijkt de Eredivisie zondag te gaan hervatten met Justin Bijlow én Jerry St. Juste. Door een blessure moest de twintigjarige doelman de laatste twee competitiewedstrijden aan zich voorbij laten gaan, maar tegen PEC Zwolle is hij hoogstwaarschijnlijk weer inzetbaar. Dat geldt ook voor St. Juste, die zich onlangs wegens heupklachten afmeldde bij Jong Oranje.Giovanni van Bronckhorst is positief over het herstel van het tweetal. Bijlow moest de wedstrijden tegen Vitesse en Willem II laten schieten. "Daarna heeft hij een goede week gemaakt, half op het veld en half binnen. Deze week is hij aangesloten bij de groep, dus dat doet me hartstikke goed", zegt Van Bronckhorst via de officiële kanalen van Feyenoord. De trainer vreest niet dat het Bijlow aan ritme ontbeert. "Hij heeft niet veel wedstrijden gemist en heeft een goede week gemaakt."

Over St. Juste is Van Bronckhorst eveneens positief. "Met hem gaat het goed. Ook hij heeft deze week weer kunnen aansluiten. De afgelopen week hebben we hem niet alles laten meedoen. Een soort van herstelweek waarin hij zijn lichaam kon laten rusten. Die keuze is goed geweest. Nu heeft hij een week de tijd om zich klaar te maken voor het weekend."

Jørgensen
Nicolai Jørgensen was al hersteld van een voetblessure, maar oogde in de speelminuten die hij kreeg nog niet wedstrijdfit. Dat was voor Van Bronckhorst aanleiding om hem in de interlandbreak een wedstrijd met de beloften te laten spelen. "Hij wordt steeds fitter, maar hij mist nog wedstrijdritme. Daarom de keuze om hem de afgelopen week te laten spelen bij de beloften, zodat hij weer negentig minuten op het veld kon staan. Hij heeft een goede indruk gemaakt. Hij heeft weer voluit kunnen trainen en wordt steeds sterker."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 26 april 2019

  2. donderdag 25 april 2019