Vente maakt werelddoelpunt: "Ik raakte de bal echt perfect"

17 oktober 2018, 17:19

Dylan Vente was dinsdagavond betrokken bij de gehele doelpuntenproductie van Oranje onder 20 tegen de Poolse leeftijdsgenoten. Drie keer verzorgde hij een assist op Dani de Wit, één keer scoorde hij zelf. Zijn goal was de mooiste van de avond.

De Feyenoorder zette zijn ploeg in Katwijk na iets minder dan een kwartier spelen op voorsprong. Met de borst controleerde hij een voorzet, om vervolgens met een omhaal de Poolse doelman te verschalken. "De bal kwam goed voor en nadat ik hem op m'n borst had aangenomen, kon ik eigenlijk niet anders dan een omhaal proberen. Ik raakte de bal echt perfect en wist eigenlijk direct dat het een goal zou worden. Een heerlijk gevoel", zegt Vente via de kanalen van zijn management Wasserman.

De negentienjarige aanvaller stond tegen Polen de hele wedstrijd op het veld. "Tegen Duitsland (1-1) mocht ik vrijdag na 63 minuten spelen Kaj Sierhuis aflossen, nu mocht ik een hele wedstrijd spelen. Dit zijn mooie wedstrijden met goede tegenstand. Vorige maand scoorde ik op het veld van Quick Boys ook al in de 3-1 overwinning op Engeland, ook een sterke tegenstander. Ik hoop nu dat ik de komende tijd ook bij Feyenoord iets meer speeltijd zal krijgen, want alleen dan kan ik echt beter worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen