Jong Oranje imponeert: "Extra pijnlijk dat we er niet bij zijn"

17 oktober 2018, 11:22

Dat Jong Oranje goed kan voetballen, liet het team dinsdagavond zien tegen Jong Oekraïne (3-0). Het vervelende van de overwinning in de EK-kwalificatie was echter dat de zege niet van belang meer is, omdat Jong Oranje zich niet heeft geplaatst voor het toernooi van volgend jaar. Erwin van de Looi beseft dat.

"Als je ons vandaag ziet spelen, is het extra pijnlijk dat we er niet bij zijn. We speelden bij vlagen goed voetbal en hebben veel energie in de wedstrijd gelegd", zei de coach na de klinkende 3-0 overwinning tegen FOX Sports.

"Je kunt je echter wel tien keer voor de kop slaan vanwege die wedstrijden tegen Schotland, maar dat is nu verleden tijd", zegt Van de Looi. Vrijdag boekte hij met Jong Oranje lal een 3-0 zege op Jong Letland. "We hebben de vorige interlandperiode goed nabesproken met de staf. Er zijn toen keuzes gemaakt en een aantal oudere jongens opnieuw opgeroepen. Zij zorgden er vrijdag en vandaag voor dat de jongere spelers beter konden voetballen. We hebben dan ook de juiste balans gevonden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen