Strootman deels tevreden met eigen spel: "Kan altijd beter"

17 oktober 2018, 10:15

Kevin Strootman vindt dat hij beterschap heeft getoond tijdens de interland tegen België. De middenvelder kende een zeer matige periode bij het Nederlands elftal en hoewel hij zeker niet helemaal overtuigde tegen de Rode Duivels, was hij blij om minuten te maken en was hij niet ontevreden over zijn optreden. "Ik denk dat het wel redelijk ging, maar het kan altijd beter natuurlijk."

Dat vertelde hij tegenover het ANP. Strootman is bovendien blij dat het Nederlands elftal een goed resultaat haalde tegen België. "Het was gelukkig niet slecht. Ik ben geen 'Calimero', maar dan hadden de mensen wel weer naar mij staan wijzen. En dat mag ook als het niet goed is", vond de middenvelder.

Dat Strootman profiteerde van de afwezigheid van Davy Pröpper en het feit dat Frenkie de Jong voor de interlandperiode met veel pijntjes kampte en dus rust kreeg, kon hij beamen. "Als je dan weer een kans krijgt zoals nu tegen de Belgen, dan moet je er staan. Het kan nog veel beter, maar onder deze bondscoach staat het elftal beter. We werken nog net zo hard en maken nog net zo veel kilometers. Maar we boeken betere resultaten omdat we dichter bij elkaar spelen."

Lees ook: Spelersrapport: Memphis blinkt uit

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen