Rosario ontevreden na debuut: "Ik had veel beter moeten spelen"

17 oktober 2018, 07:44   Bijgewerkt: 17 oktober 2018, 10:46

Pablo Rosario mocht tegen België (1-1) dan toch eindelijk zijn debuut maken namens het Nederlands elftal, nadat hij voor het duel met Duitsland in de Nations League geschorst bleek. De PSV'er genoot van het moment, maar een stuk minder van zijn eigen spel. "Het liep niet, dat is jammer", baalde hij na de remise. Met name over zijn spel aan de bal was hij ontevreden. 

Tegenover FOX Sports blikte de debutant terug op zijn eigen optreden in België. "Het was gewoon niet goed genoeg", vond hij. "Natuurlijk was de bondscoach blij voor mij na afloop en ik ben zelf ook blij met mijn haasje... Maar het is jammer dat ik niet heb laten zien was ik kan. Ik moet bij PSV maar weer laten zien dat ik goed genoeg ben voor Oranje."

Rosario kwam meteen na de rust binnen de lijnen voor Matthijs de Ligt. Met enkele dieptepasses probeerde hij het nodige initiatief te nemen, veelal zonder succes. Een aantal passes kwamen niet aan en meteen in de pauze leed de PSV'er balverlies waar een grote kans voor Michy Batshuayi uit ontstond. "Aan de bal heb ik te weinig gebracht. Geen idee waar dat aan lag. Iemand vroeg al of ik zenuwachtig was, maar dat was het niet."

En dus was er wederom een teleurstelling voor Rosario, die eerder al volgde nadat hij hoorde dat hij geschorst was voor het duel in de Nations League. De PSV'er hoorde het net als bondscoach Ronald Koeman pas vlak voor de wedstrijd. "Natuurlijk was ik erg teleurgesteld, maar de ploeg heeft mij erg gesteund. Gelukkig kreeg ik nu wel speeltijd. Maar ik had veel beter moeten spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen