Uitblinker Memphis vol vertrouwen en 'superhappy'

Uitblinker Memphis vol vertrouwen en 'superhappy'

16 oktober 2018 – Memphis Depay was dinsdagavond een van de grote uitblinkers bij het Nederlands elftal dat verdienstelijk gelijkspeelde tegen België. De spits voelt zich goed en dat is naar eigen zeggen te merken aan zijn prestaties. "Ik ben superhappy en voel vertrouwen van de bondscoach."De aanvaller van Olympique Lyon was misschien wel de beste van het veld en leverde de assist op de gelijkmaker van Arnaut Danjuma Groeneveld. Memphis was tevreden, zo bleek na afloop tegenover de NOS. "Ik denk dat we als team hebben laten zien dat we goed kunnen voetballen. Ik voelde me vrij om me overal bespeelbaar de maken en dat maakt het een goede wedstrijd."

Bij de NOS kreeg Memphis complimenten. Hij geeft aan goed op zijn plek te zitten. "Ik ben superhappy en voel vertrouwen van de bondscoach. Voor elke speler is het belangrijk dat hij buiten het veld blij is. Dat had ik toen ik in Engeland speelde niet."

Memphis is al jarenlang een vaste kracht in Oranje en hij merkt dat er onder leiding van bondscoach Ronald Koeman het een en ander is veranderd. "De sfeer is veranderd, maar dat is logisch. Als het niet goed gaat, merk je dat aan alles. Er zijn heel veel nieuwe jongens bij. Als team zie ik dat we elkaar verdedigen. Als iemand steken laat vallen, laten we dat merken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 april 2019

  2. donderdag 18 april 2019