Zivkovic over Jong Oranje: "Het is echt zonde"

16 oktober 2018, 21:15

Het voor EK-plaatsing al uitgeschakelde Jong Oranje won dinsdagavond met 3-0 van de leeftijdsgenoten uit Oekraïne. Richairo Zivkovic was met twee treffers belangrijk. De spits van KV Oostende is blij met zijn goals, maar baalt van de kwalificatiereeks. "In de twee wedstrijden tegen Schotland hebben we het laten liggen."

Ondanks het mislopen van het EK spreekt Zivkovic van een 'prachtig avondje'. "Vooraf wilden we onszelf goed belonen", vertelt de aanvaller voor de camera van FOX Sports. "We hebben deze kwalificatiereeks goed afgesloten." De spits van Oostende was weer even terug in zijn vaderland. "Dan is het fijn om nog te laten zien dat ik kan voetballen."

Door de overwinning op Oekraïne eindigt Nederland als tweede in de poule, maar loopt het voor de vijfde van de laatste zes keer kwalificatie voor het Europees kampioenschap mis. "Het is echt zonde, want we hebben echt een goede groep. In de twee wedstrijden tegen Schotland hebben we het laten liggen en ik hoop dat daar lering uit wordt getrokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen