Zivkovic over kritiek: "Wat mij betreft hoor ik er nog bij"

16 oktober 2018, 15:17

Volgens onder meer Willem van Hanegem en Arnold Bruggink zou Richairo Zivkovic niet meer de kans moeten krijgen in Jong Oranje, maar daar is de spits het zelf niet mee eens. De aanvaller van KV Oostende is blij dat hij nog steeds opgeroepen wordt.

De 22-jarige spits is blij dat hij nog steeds bij de groep hoort. "Spelen in Jong Oranje is altijd mooi, het is altijd mooi als je wordt opgeroepen. Het is leuk om weer in Nederland te zijn en de jongens weer te zien. Ik denk dat dit mijn vierde of vijfde jaar is bij Jong Oranje. Nu ben ik een van de ouderen", zegt hij tegen FOX Sports. Met de kritiek van Van Hanegem en Bruggink kan hij niet veel. "Dat is hun mening en dat mogen ze van mij zeggen. Wat mij betreft hoor ik er nog steeds bij. Ik ben een van de ouderen, maar kan nog even mee."

De oud-speler van FC Groningen, Ajax, Willem II en FC Utrecht heeft bij Oostende geen geweldige start gekend. In negen duels scoorde hij pas één keer. "In België gaat het redelijk, het kan veel beter. Mijn seizoensstart vond ik zelf niet voldoende. Ik werk er hard aan om weer belangrijk te zijn voor het team. Ik heb weinig rendement gehad in de eerste negen wedstrijd en dat moet beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen