NAC Breda
0 – 4
Feyenoord

Spoorboekje: reacties Nederlands elftal en Oranje op rapport

Spoorboekje: reacties Nederlands elftal en Oranje op rapport

17 oktober 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 17 oktober.Nieuws

Reacties op punt Oranje
Een hoop verhalen na het gelijkspel van Nederland op bezoek bij België. Zo was er de eerste interlandgoal van Arnaut Danjuma Groeneveld en maakte Pablo Rosario zijn debuut in Oranje. Daarnaast was er ook speeltijd voor spelers als Donny van de Beek en Kevin Strootman.

Specials

Oranje op rapport
Het Nederlands elftal heeft voor de tweede keer in een paar dagen tijd een goed resultaat geboekt tegen een grootmacht. Na de 3-0 overwinning op Duitsland werd België in Brussel op 1-1 gehouden. FCUpdate houdt de Oranje-spelers tegen het licht. Hoe brachten de internationals het er vanaf tegen de Rode Duivels?

Wedstrijden

Ajax Vrouwen - Olympique Lyon (19.00 uur)
Een loodzware opdracht voor de Ajax Vrouwen. In Amsterdam ontvangen de Nederlanders Olympique Lyon. De Fransen wonnen afgelopen seizoen de Champions League en zijn uiteraard de grote favoriet in het tweeluik. Bij Lyon speelt Shanice van der Sanden en zij komt dus een hoop landgenoten en bekenden tegen bij Ajax. Kunnen de Ajax Vrouwen stunten? 

Voetbal op tv 

19.00 uur: Ajax Vrouwen - Olympique Lyon, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het CL-duel
21.00 uur: DOC: Het geheim van de Superboeren, FOX Sports 1, documentaire over De Graafschap

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 24 april 2019

  2. dinsdag 23 april 2019