Kluivert: "Mooi om te zien dat Oranje aan het terugkomen is"

16 oktober 2018, 07:41

Het Nederlands elftal is aan een opleving bezig, maar doet dat zonder de inbreng van Justin Kluivert. De wisselspeler van AS Roma is door Ronald Koeman niet bij de selectie genomen en heeft zodoende geen inbreng gehad in de 3-0 zege op Duitsland. Toch heeft hij alle vertrouwen in zijn toekomst bij Oranje.

"Je ziet dat Oranje aan het terugkomen is, dat is mooi om te zien", zegt Kluivert tegen De Telegraaf. "Daarvan deel kunnen uitmaken, is een mooi vooruitzicht. Dit keer zit ik er dan niet bij, maar ik denk dat ik onder anderen één van de jongens ben die de toekomst zouden moeten vormen."

Hij vindt niet dat hij tot dusver geflopt is bij AS Roma. "De momenten die ik heb kunnen spelen, denk ik wel dat ik gewoon mijn ding heb gedaan", zegt Kluivert, die het gevoel heeft dat hij stappen aan het zetten is. "Op trainingen gaat het ook steeds beter. Ik word sterker en ga het steeds meer snappen. Wat de jongens van mij willen, maar ook wat ik graag van hen zou willen. Daarop kunnen we bouwen en zodoende kom ik aan meer speelminuten, hoop ik."

In de zomer liet de jonge aanvaller Ajax achter zich. Hij ziet vanuit de Italiaanse hoofdstad dat zijn oude club goed presteert. "Hoe ik naar Ajax kijk? Met trots. Het is mijn oude club, waar ik altijd heb gespeeld van kleins af aan. Dus ik kijk met trots hoe het gaat. Je ziet je vrienden schitteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen