Löw gaat elftal van Duitsland aanpassen: "Proces met tegenslag"

15 oktober 2018, 23:46

Joachim Löw zal het elftal van Duitsland tegen Frankrijk wijzigen. Dat heeft de bondscoach maandag aangekondigd. Löw vindt veranderingen genoodzaakt na de 3-0 nederlaag van zaterdag tegen het Nederlands elftal.  Wat de keuzeheer gaat veranderen, wilde hij niet verklappen. Duidelijk is wel dat Manuel Neuer onder de lat blijft staan.

"Tactisch en qua bezetting moet het anders. Als je met 3-0 verliest, moet je nadenken over veranderingen in het elftal. Het moet beter. We hebben veel geïnvesteerd in onze voorhoede, maar het kwam er niet uit. Automatismen ontbraken", wordt Löw geciteerd op de website van de Duitse bond. "Tegen Frankrijk zullen we moedig en dynamisch moeten spelen."

Duitsland zal zich in het Nations League-duel met Frankrijk willen revancheren op het verlies tegen Nederland. "Natuurlijk doet die nederlaag pijn. Voor ons allemaal. Maar ik weet dat we niet constant het hoogste niveau aan kunnen tikken. Het is een proces waarin ook tegenslag voorbij komt. We trekken lessen uit de nederlaag en moeten nu onze krachten bundelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen