Koeman adviseert Belgen: "Geniet er nog even van"

15 oktober 2018, 19:48

Ronald Koeman adviseert de Belgen vooral nog de vruchten te plukken van de huidige lichting Rode Duivels. De bondscoach van het Nederlands elftal gelooft niet dat er direct weer een nieuwe Kevin De Bruyne, Eden Hazard of Romelu Lukaku klaarstaat. Dinsdag staat Oranje in Brussel tegenover België.

"Het is de nummer één van de wereld. Voor ons is het een ongelooflijk moeilijke wedstrijd. België heeft een geweldige lichting spelers. Nederland heeft dat ook gehad, maar het was ook een periode wat minder", zei Koeman maandag op de persconferentie. "Het is ongekend dit soort spelers. Die komen niet ieder jaar voorbij." Met een glimlach voegde Koeman eraan toe: "Dus, geniet er nog even van."

Tegen Oranje kunnen de Belgen niet beschikken over de geblesseerden Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Mousa Dembélé. Ook achter Marouane Fellaini staat een vraagteken. Bondscoach Roberto Martinez kondigde bovendien al aan te zullen schuiven met z'n elftal. Koeman: "Als Martinez ervoor kiest dingen te veranderen, is dat zijn goed recht. Ongeacht het elftal: het is toch Nederland tegen België en dan wil je resultaat halen. Ik geloof niet dat het oefenwedstrijd is morgen."

Lees ook: Oranje heeft één of twee vraagtekens voor duel met België

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen