Fortuna Sittard vindt in Seegers nieuwe Hoofd Jeugdopleiding

15 oktober 2018, 20:17

Fortuna Sittard heeft in Jurgen Seegers (42) een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding gevonden. Hij is de opvolger van Claudio Braga, die afgelopen zomer als hoofdtrainer tekende bij het Portugese Maritimo. Seegers werkte in het verleden in de opleiding van ADO Den Haag, Telstar en Haarlem. Ook was hij fysiektrainer bij Vitesse, Anderlecht en ADO. Afgelopen seizoen werd Seegers bij Vitesse tegelijkertijd met Henk Fraser ontslagen.

"Als je de beste wil zijn moet je ook de beste mensen aantrekken", zegt technisch directeur Mustafa Aztopal op de website van Fortuna. "Met het aantrekken van Jurgen is ons dat gelukt. De keuze voor Jurgen is niet enkel gebaseerd op zijn uitgebreide vakkennis. Hij is tevens vastberaden en ambitieus. Net als de club wil ook hij de Fortuna Sittard Academy maken tot één van de meest aantrekkelijke opleidingsplekken voor de beste talenten uit heel Nederland."

Seegers' ambitie is ieder jaar twee tot drie spelers afleveren aan het eerste elftal. "Jongens met karakter, lef, die innovatief durven denken en een groot aanpassingsvermogen hebben. Maar ook jongens met teamgeest, onverzettelijkheid en die de absolute wil hebben om nog beter te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen