Wöber maakt overstap van Oostenrijk naar Jong Oostenrijk

15 oktober 2018, 12:05
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber bij Oostenrijk weinig uitzicht had op speeltijd in de oefeninterland tegen Denemarken, stapt hij over naar Jong Oostenrijk. De verdediger van Ajax doet dat om de beloftenploeg te helpen in de EK-kwalificatiewedstrijd van dinsdag tegen Jong Rusland.

Wöber kwam donderdag in de Nations League al niet in actie tegen Noord-Ierland (1-0 winst) en laat de kans om Jong Oostenrijk te helpen niet onbenut. De verdediger weet dat Jong Oostenrijk dinsdag een belangrijke wedstrijd speelt. De ploeg staat momenteel tweede in de groep, met evenveel punten als nummer drie Rusland. Omdat het duel van dinsdag de laatste wedstrijd van de reeks is, is een goed resultaat dus cruciaal. Naast Wöber stapt ook Konrad Laimer van RB Leipzig over van de eerste selectie naar de beloftenploeg.

"Ik heb altijd gezegd dat ik graag bij Onder-21 zou helpen als dat mogelijk was", reageert de Ajacied op de website van de bond. "Dus ik ben blij dat ik de kans heb gekregen van trianer Franco Foda."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen