Gisteren gemist: FC Twente verliest, Koscielny stopt bij Frankrijk

15 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 14 oktober 2018, 23:43

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 14 oktober.

Zwak Twente lijdt tegen MVV tweede seizoensnederlaag

Een zwak FC Twente heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden. MVV was met 0-1 te sterk voor de thuisploeg. Dat is voor de Tukkers een fikse domper, omdat concurrenten Sparta en Go Ahead Eagles eerder vandaag wél wonnnen. Het is voor Twente na het verlies van vorige maand tegen TOP Oss alweer de tweede nederlaag in eigen huis.

Veldwijk vecht tegen tranen: "Dochtertje gisteren opgenomen"

Lars Veldwijk vocht na Sparta - SC Cambuur (3-0) tegen de tranen. Zijn dochtertje ligt namelijk in het ziekenhuis. Daarom was het ook twijfelachtig of Veldwijk zondagmiddag zou spelen. De spits besloot toch te spelen en was ook nog één keer trefzeker.

Koscielny stopt als international en klaagt over Deschamps

Laurent Koscielny (33) heeft zijn interlandcarrière beëindigd. In zijn uitleg verwijt de Franse verdediger bondscoach Didier Deschamps een gebrek aan betrokkenheid. Koscielny moest door een achillespeesblessure het WK aan zich voorbij laten gaan.

Italië handhaaft zich in Divisie A na verdiende zege op Polen

Op de valreep heeft Italië de eerste overwinning in de Nations League geboekt. Cristiano Biraghi maakte zondagavond op bezoek bij Polen het enige doelpunt van de wedstrijd. Met drie punten op zak handhaaft Italië zich sowieso in Divisie A en blijft het in groep 2 in het spoor van koploper Portugal. Voor Polen is het doek al gevallen in de hoogste divisie.

Gepasseerde Boere: "Gedeeltelijk heeft trainer gelijk"

Boere kan zich deels vinden in de uitleg voor zijn reserverol bij FC Twente. De spits zat zondag op de bank in de thuiswedstrijd tegen MVV (0-1). Marino Pusic gaf de voorkeur aan Jari Oosterwijk. "Natuurlijk kijk je in de spiegel en vraag je om uitleg. Die heb ik gekregen", aldus Boere.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen