Zwak Twente lijdt tegen MVV tweede seizoensnederlaag

14 oktober 2018, 18:43   Bijgewerkt: 14 oktober 2018, 22:49

Een zwak FC Twente heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden. MVV was met 0-1 te sterk voor de thuisploeg. Dat is voor de Tukkers een fikse domper, omdat concurrenten Sparta en Go Ahead Eagles eerder vandaag wél wonnnen. Het is voor Twente na het verlies van vorige maand tegen TOP Oss alweer de tweede nederlaag in eigen huis.

Aderlating vooraf voor Twente was de absentie van de geblesseerde Wout Brama en Matthew Smith, die interlandverplichtingen heeft met Wales. Pusic hield zelf Tom Boere buiten de basis. Jari Oosterwijk kreeg tegen MVV de voorkeur in de spitspositie. De basiself van Twente speelde een erbarmelijke eerste helft. Mogelijkheden waren er nauwelijks. Er heerste vooral irritatie. Met name scheidsrechter Rob Dieperink was de gebeten hond in de Grolsch Veste.

Ook na rust bleef Twente aanmodderen. De Tukkers riepen het onheil over zich af en kregen rekening halverwege gepresenteerd. Twente leed balverlies op eigen helft en MVV schakelde om. Het was Marnick Vermijl die de bal met een perfect afgemeten voorzet op het hoofd van Anthony van den Hurk legde: 0-1. De openingstreffer deed de wedstrijd goed. Twente én ook MVV werden een stuk gevaarlijker. Oosterwijk en invaller Boere raakten de paal, diezelfde Boere kopte een bal recht op de vuisten van Luuk Koopmans. Aan de andere kant bracht Joël Drommel redding op een poging van Asumah Abubakar en schoot Ricardo Ippel naast.

Ondanks het aandringen, kon Twente de tweede seizoensnederlaag niet voorkomen. Na acht wedstrijden moet Twente in de achtervolging. Koplopers Go Ahead Eagles, Sparta en Almere City hebben al vijf punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen