Drie goals in zes minuten loodsen Go Ahead langs Roda

14 oktober 2018, 14:06

Een uitstekende slotfase was voor Go Ahead Eagles zondag genoeg om Roda JC op de knieën te krijgen. De ploeg uit Deventer sloeg in de laatste tien minuten drie keer toe en won daardoor met 3-0. Go Ahead komt door de winst weer gedeeld aan kop.

De thuisformatie was de betere ploeg in de wedstrijd, maar ook Roda kwam er af en toe gevaarlijk uit. Het leek in 0-0 te eindigen, maar in de slotfase sloeg het team van John Stegeman alsnog toe. Drie goals in zes minuten boden soelaas. Paco van Moorsel opende de score in de tachtigste minuut met een harde volley in de verre hoek. Het verzet van Roda was daarmee gebroken.

Het leidde tot de 2-0 die twee minuten na de eerste treffer viel. Thomas Verheydt werd gevonden door een fantastische voorzet van Istvan Bakx. De spits twijfelde niet en kopte tegendraads raak. Het was zijn vijfde doelpunt van dit seizoen. Van Moorsel, die sterk speelde, schoof kort daarna ook nog de 3-0 tegen de touwen.

Go Ahead komt daardoor op twintig punten en staat op basis van doelsaldo eerste, boven Almere City FC. Die ploeg heeft ook twintig punten, maar een iets minder doelsaldo. Aanstaande vrijdag treffen beide koplopers elkaar in Almere.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen