Memphis blijft nuchter: "Maar dit is een prachtig resultaat"

14 oktober 2018, 12:38

Zoals wel vaker was Memphis Depay zaterdag weer belangrijk voor Oranje. De aanvaller was een sterk aanspeelpunt en was bovendien verantwoordelijk voor één van de drie goals tegen Duitsland (3-0). Hij wil echter niet dat Oranje gaat zweven.

Memphis scoorde in de slotfase en dat was geen toeval, zegt de aanvaller van Olympique Lyon. "De laatste twintig minuten merkte je dat ook de Duitsers vermoeid raakten, vooral achterin", zegt hij tegen Voetbal International. "Daar hebben we goed gebruik van gemaakt. Door op de juiste momenten de bal te onderscheppen en met snelheid in de counters gevaarlijk te zijn. We weten dat we dat kunnen. En het pakte goed uit."

Oranje mag hier even van genieten, weet Memphis. "Dit is een prachtig resultaat, daar mogen we blij mee zijn. En trots op zijn. Maar we moeten niet naast onze schoenen gaan lopen omdat we met 3-0 van Duitsland hebben gewonnen. We moeten dicht bij onszelf blijven en ons als team blijven doorontwikkelen. We zijn goed bezig, zowel binnen als buiten het veld. Dan is het een kwestie van grote wedstrijden proberen te winnen. Zo moeten we doorgaan."

Dinsdag speelt het Nederlands elftal tegen België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen