Hummels beseft: "Hadden twee, drie keer moeten scoren"

14 oktober 2018, 09:03

De 3-0 nederlaag tegen het Nederlands elftal was volgens Mats Hummels niet terecht. De Duitse verdediger zag dat zijn ploeg in Amsterdam veel balbezit had, maar niet scoorde. Hij vindt de Oranje-zege geflatteerd.

Tegenover ZDF ging hij in op het verlies. "Dit is duidelijk een verhaal van het niet afmaken van de kansen", zegt de verdediger. "We verliezen hier met 3-0, terwijl we hadden moeten winnen. Misschien dat mensen er anders over denken, maar zo zit het volgens mij gewoon. Een kans missen: de ene keer is het pech, de andere keer is het onkunde. Het is ook niet zo dat het iedere keer dezelfde speler is die de kansen mist. Mijn kopbal wordt van de lijn gehaald. We hadden wat pech, dat gebeurt wel eens. Volgende keer is dat weer anders", zegt hij rustig.

Waar Duitsland niet sterk was in de afronding, sloeg Oranje drie keer toe. "De tegenstander maakt dan ook nog uit de eerste kans die ze krijgen direct een goal. Maar goed, we staan hier met een 3-0 nederlaag. Er zal best kritiek komen, maar ik vind dat ons niet zoveel is te verwijten. We hebben hier in Nederland een pot op de mat gelegd waarin we twee, drie en misschien wel vier keer hadden moeten scoren. En natuurlijk is dit dan een sof, want het resultaat past niet bij het optreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen