Gisteren gemist: Oranje verslaat Duitsland, Koeman is trots

14 oktober 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 13 oktober.

Onverzettelijk Oranje met overtuigende cijfers langs Duitsland

Het Nederlands elftal heeft zaterdagavond met overtuigende cijfers gewonnen van Duitsland: 3-0. Virgil van Dijk zette Oranje op 1-0 in de eerste helft, waarna het lang spannend bleef omdat de ploeg van Ronald Koeman niet scherp genoeg was in de omschakeling. Duitsland heerste, miste grote kansen en kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd. Vlak voor tijd maakte Memphis Depay de bevrijdende 2-0 en Georginio Wijnaldum zorgde voor het slotakkoord.

Koeman ziet grote toekomst voor het Nederlands elftal

Ronald Koeman beseft dat het Nederlands elftal zaterdagavond een aantal keer goed wegkwam tegen Duitsland, maar is bovenal trots op de prestatie van zijn ploeg. Oranje boekte in de Johan Cruijff ArenA dankzij doelpunten van Virgil van Dijk, Memphis Depay en Georginio Wijnaldum een knappe 3-0 zege op de Duitsers. De bondscoach denkt dat zijn manschappen door de overwinning weer een volgende stap hebben gezet.

Van Dijk: "We moeten genieten, maar zijn er nog lang niet"

Virgil van Dijk toont zich na het gewonnen Nations League-duel met Duitsland een trotse aanvoerder. De centrale verdediger opende in de Johan Cruijff ArenA de score tegen de Duitsers. In de slotfase van de wedstrijd liep Oranje door doelpunten van Memphis Depay en Georginio Wijnaldum zelfs uit naar 3-0.

KNVB blundert en ziet schorsing Rosario over hoofd

Een flater van jewelste van de KNVB: Pablo Rosario blijkt niet speelgerechtigd voor de Nations League-wedstrijd tegen Duitsland vanavond. De middenvelder van PSV liep vorige maand een schorsing van één wedstrijd op bij Jong Oranje, na een rode kaart in de wedstrijd tegen Jong Schotland en blijkt daardoor niet speelgerechtigd.

Ieren en Denen scoren niet, Bulgarije wint voor derde keer

Ierland en Denemarken zijn er zaterdagavond niet in geslaagd om het publiek te vermaken. Het Nations League-duel tussen de twee landen eindigde in een teleurstellende 0-0. Bulgarije, dat een maand geleden won van Slovenië en Noorwegen, veroverde met een 2-1 zege op Cyprus weer een driepunter.

Redan leidt met vier goals riante zege Oranje onder 19 in

Daishawn Redan heeft weer eens bewezen waarom hem een grote toekomst wordt toegedicht. De zeventienjarige aanvaller scoorde zaterdagavond vier keer namens Oranje onder 19 in het EK-kwalificatieduel met de leeftijdsgenoten van Bosnië-Herzegovina. Het team van bondscoach Maarten Stekelenburg won de wedstrijd met liefst 6-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen