Spoorboekje: Oranje op rapport, Go Ahead Eagles tegen Roda JC

14 oktober 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 14 oktober.

Nieuws

Reacties op Nederland - Duitsland

Oranje hier komt het resultaat  tegen Duitsland. Er valt dus genoeg na te bespreken over de mannen van Ronald Koeman en ook vandaag zullen er een hoop reacties binnendruppelen naar aanleiding van de clash tegen de aartsrivalen.

Specials

Oranje op rapport

De weg omhoog is ingeslagen, zoveel is duidelijk na de knappe 3-0 zege van het Nederlands elftal tegen Duitsland. Meerdere spelers stonden op en toonden zich leiders van het 'nieuwe' Oranje. In het spelersrapport van FCUpdate.nl staan een paar mooie cijfers en geen enkele onvoldoende.

Wedstrijden

Go Ahead Eagles - Roda JC (12.15 uur)

De ogen zijn ongetwijfeld vooral gericht op het interlandvoetbal, maar ook in de Eerste Divisie wordt gewoon afgetrapt. In Deventer kan Go Ahead Eagles met een driepunter op gelijke hoogte komen met koploper Almere City FC. Dan moet het winnen van Roda JC, dat vooralsnog voor geen meter draait in de Eerste Divisie. De Limburgers staan tiende en blammeerden zich vorige week door tegen tien Jong PSV'ers met 2-3 te verliezen.

Polen - Italië (20.45 uur)

Het wil nog niet vlotten bij de nationale ploeg van Italië. Na het mislopen van het WK in Rusland werd Roberto Mancini aangesteld als nieuwe bondscoach, maar dat heeft nog niet voor een schokeffect gezorgd. In de Nations League speelde het thuis gelijk tegen Polen en verloor het van Portugal. Zodoende staat er op dit moment pas één punt uit twee wedstrijden op de teller. Dat geldt ook voor Polen, terwijl Portugal er al zes heeft. Een nieuwe nederlaag zou een gigantische mokerslag zijn voor Mancini en zijn manschappen. 

Voetbal op tv

12.15 uur: Go Ahead Eagles - Roda JC, FOX Sports 1, live verslag van Eerste Divisie-duel

15.00 uur: Roemenië - Servië, Ziggo Voetbal, live verslag van Nations League-duel

16.45 uur: FC Twente - MVV Maastricht, FOX Sports 1, live verslag van Eerste Divisie-duel

18.00 uur: Rusland - Turkije, Ziggo Voetbal, live verslag van Nations League-duel

20.45 uur: Polen - Italië, Ziggo Sport, live verslag van Nations League-duel

20.45 uur: Israël - Albanië, Ziggo Voetbal, live verslag van Nations League-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen