Sol hint naar langer verblijf: "Maar zeg nooit 'nooit'"

13 oktober 2018, 17:36

De kans dat Fran Sol ook na de winterstop in het shirt van Willem II voetbalt, lijkt groter geworden. De Spanjaard heeft het naar zijn zin in Tilburg en hoeft niet zozeer naar een andere club te verkassen. Daar komt bij dat zijn vrouw in december uitgerekend is. "Dan zou een verhuizing zeker niet ideaal zijn."

Naar eigen zeggen voelt de 26-jarige Sol zich 'beter dan ooit' bij De Tricolores. Dat is volgens de Spaanse spits een van de redenen om gewoon in Tilburg te blijven. Ook de zwangerschap van zijn vrouw speelt mee. "Dan zou een verhuizing zeker niet ideaal zijn", vertelt hij in gesprek met Brabants Dagblad. "Maar zeg nooit 'nooit' in de voetballerij."

Over de resultaten hoeven Sol en Willem II niet te klagen in de eerste maanden van dit seizoen. De Tilburgers draaien keurig mee in de middenmoot, ziet ook Sol. "We maken elkaar echt beter nu. En we hebben de kwaliteiten in huis om ver te komen in de beker en de play-offs voor Europees voetbal te halen."

De oud-jeugdinternational van Spanje is bezig aan zijn derde seizoen bij Willem II. Het contract van Sol loopt nog een seizoen door, al zit er een optie bij voor nog een jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen