Gepasseerde Ouwejan teleurgesteld na rampweek

13 oktober 2018, 16:28   Bijgewerkt: 13 oktober 2018, 16:38

Voor Thomas Ouwejan zijn het geen prettige dagen. De linksback van AZ kreeg te horen dat hij, net als ploegmaat Guus Til, niet voor Jong Oranje in actie mocht komen en kreeg met 5-0 op de broek tegen Ajax. "Iedereen was erg op zichzelf en een beetje down."

Na de mokerslag tegen Ajax was de sfeer in de kleedkamer van AZ ongehoord rustig. "Iedereen was heel erg op zichzelf en een beetje down", verklaart hij tegen NH. "Als ik kijk hoe de sfeer na de wedstrijd was en de ochtend erna, heb ik dat nog niet zo meegemaakt."

Het was de tweede domper in korte tijd voor Ouwejan, want hij werd door Erwin van de Looi ook al gepasseerd voor Jong Oranje. Dat valt hem ook tegen. "Aan de ene kant begrijp ik het, maar ik had het af willen maken en ik vind dat ik dat ook had verdiend."

Ploeggenoot Guus Til werd ook niet geselecteerd, dus Ouwejan is niet de enige AZ'er die in Alkmaar mocht blijven. Dat maakt de teleurstelling er alleen niet minder om. "Ik had graag bij Jong Oranje gezeten om de kwalificatiereeks af te maken tegen Letland en Oekraïne, maar ik zit er niet bij en daar baal ik ontzettend van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen