Hazard wil het liefst nog een keer met Mourinho samenwerken

13 oktober 2018, 15:23

Eden Hazard heeft in zijn carrière mogen samenwerken met diverse managers. De wisselwerking met de Portugese oefenmeester José Mourinho is hem het best gevallen. Dat de huidig manager van Manchester United af en toe zijn spelers afvalt, neemt de Belg voor lief. "Het is een deel van zijn personage."

Het tweetal werkte samen bij Chelsea en Hazard is blij dat hij onder leiding van de Portugees in actie mocht komen in Londen. De Rode Duivel geeft toe dat het niet altijd makkelijk was met Mourinho als manager. "Als de resultaten minder zijn, begint hij kritiek te geven op zijn spelers", vertelt hij tegen Het Laatste Nieuws. "Maar dat neem je voor lief. Het is een deel van zijn personage."

Als er gewonnen wordt, is volgens Hazard een groot feest om Mourinho als trainer te hebben. "Wil je één dag vrij, hij geeft je er twee. Als het goed gaat, beleeft Mourinho het voetbal zoals ik."

De Portugees staat soms bekend om zijn verdedigende en onaantrekkelijke manier van voetballen, maar daar is Hazard het niet mee eens. "Het jaar waarin wij kampioen werden, hebben wij heel veel goals gemaakt en goéie wedstrijden gespeeld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen