Dilrosun maakt eerste Oranje-goal: "Hoop dat ik door kan gaan"

17 oktober 2018, 12:26

Javairô Dilrosun maakte vrijdagavond zijn eerste doelpunt voor Jong Oranje. Het gaat de buitenspeler van Hertha BSC momenteel allemaal voor de wind. In de Bundesliga heeft hij zijn basisplaats te pakken en ook bij Jong Oranje maakte Dilrosun indruk.

"Het is een goed gevoel, ik hoop dat ik zo door kan gaan. Ik had geen zenuwen voor de wedstrijd en voelde me wel lekker", vertelt de aanvaller in gesprek met FOX Sports. Dilrosun verliet de jeugdopleiding van Ajax in de zomer van 2014 en stroomde in bij de jeugdacademie van Manchester City. Deze zomer nam Hertha BSC hem over van de Engelsen. Het kan zodoende snel gaan.

"Ik kan niet bevatten wat er allemaal gebeurt. Het gaat heel erg snel, maar ik probeer normaal te blijven. Dat is lastig, want gezien de reacties die ik krijg is het soms een gekkenhuis." Dilrosun heeft geen seconde spijt van zijn overstap naar Duitsland. "Ik voel me echt thuis daar. Iedereen in Duitsland ademt voetbal. Minuten maken is dit seizoen het belangrijkste voor mij." Dilrosun vond dit seizoen in zes duels twee keer het net namens zijn ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen