Verbeek en Kraay tippen FC Twente als titelfavoriet nummer één

13 oktober 2018, 10:36   Bijgewerkt: 13 oktober 2018, 11:26

Gertjan Verbeek en Hans Kraay jr. vinden FC Twente dé favoriet voor de titel in de Eerste Divisie. Verbeek was vorig seizoen nog in dienst van de club uit Enschede, maar dat werd geen succes. Dit jaar acht hij de formatie van trainer Marino Pusic de grootste kanshebber om direct terug te keren naar de Eredivisie.

"De salarissen en begroting die Twente heeft zijn onvergelijkbaar met de rest", aldus Verbeek in gesprek met De Stentor. "De vraag is echter of het ook een team is." De oefenmeester gaat ook in op de titelkansen van streekgenoot Go Ahead Eagles. "Dát is wel een echt team, daarom is Go Ahead ook een outsider."

Kraay vult aan: "FC Twente is de grootste kanshebber, de ploeg met de meeste kwaliteit en verreweg het meeste geld. Als FC Twente geen kampioen wordt, hebben ze het slecht gedaan. Voor het seizoen zette ik mijn geld op Sparta, maar zij redden het niet. Het geeft aan hoe hoog het niveau is. De top-vijf in de Eerste Divisie is beter dan de onderste vijf teams in de eredivisie."

FC Twente ontvangt aanstaande zondagmiddag MVV in eigen huis. Er staan zondag nog twee andere topduels op het programma in de Eerste Divisie. Go Ahead Eagles ontvangt Roda JC, Sparta krijgt bezoek van Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen