Seedorf heeft zijn eerste overwinning met Kameroen te pakken

12 oktober 2018, 18:42

Clarence Seedorf heeft zijn eerste overwinning als bondscoach van Kameroen op zak. Met assistent Patrick Kluivert aan zijn zijde en Ajax-doelman Andre Onana onder de lat, boekte Seedorf met de Ontembare Leeuwen een 1-0 overwinning op Malawi. Eric-Maxim Choupo-Moting maakte in de tweede helft het enige doelpunt.

Kameroen trof Malawi in de kwalificatie voor de Afrika Cup. Omdat het elftal van Seedorf titelverdediger is, is het automatisch geplaatst voor het toernooi van komende zomer. Onana kwam tegen Malawi amper in de problemen, maar Kameroen had zelf moeite om kansen te creëren. Een goed schot van Choupo-Moting zorgde voor opluchting bij Seedorf, die vorige maand teleurstellend debuteerde als bondscoach. Toen speelde Kameroen gelijk tegen de Comoren (1-1).

In de kwalificatiegroep heeft Kameroen na drie wedstrijden zeven punten. De vijfvoudig winnaar van de Afrika Cup won eerder met 1-0 van Marokko. Omdat Kameroen al gekwalificeerd is, strijden Marokko, de Comoren en Malawi om één ticket. Komende dinsdag gaat Kameroen bij Malawi op bezoek.

Lees ook: Onana heeft nieuwe start bij Kameroen onder Seedorf en Kluivert

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen