Koeman denkt dat Duitsers zich in overgangsfase bevinden

12 oktober 2018, 14:14

Na vele succesvolle jaren draait het op dit moment wat minder goed bij Die Mannschaft. In 2014 veroverde Duitsland de wereldtitel, maar onze oosterburen vielen het afgelopen WK in Rusland zwaar tegen. Bondscoach Ronald Koeman vindt het moeilijk om te verklaren waarom de tegenstander van zaterdag zich in een lastige fase bevindt.

Koeman verwachtte dat Duitsland het beter zou doen op het WK. De Duitsers eindigden in een groep met Zweden, Mexico en Zuid-Korea op de laatste plaats en werden voor de knock-outfase uitgeschakeld. "Duitsland is een land dat altijd aanwezig is op toernooien én ver in een toernooi komt. Van afstand heb ik vernomen dat het wat minder soepeltjes liep, maar dat is alleen maar op basis wat ik lees en hoor. Het was denk ik onrustig, dat is misschien een reden dat zij minder waren dan verwacht."

Bondscoach Joachim Löw mocht ondanks het mislukte WK aanblijven. Hij heeft na de eindronde een aantal nieuwe spelers geselecteerd. "Ik zie dat ze veranderingen aangebracht. Daarnaast hebben zij wat blessures. Zij zitten misschien net als wij in een overgangsfase."

Lees ook:

- Koeman schroomt niet om debutanten voor de leeuwen te gooien

- Van Dijk ziet Oranje bloeien na aantal magere jaren

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen