Groningen bevestigt oude interesse in Danjuma en Assaidi

12 oktober 2018, 09:50

FC Groningen was vorig seizoen geïnteresseerd in Arnaut Danjuma Groeneveld en Oussama Assaidi. Danjuma besloot om naar Club Brugge te verkassen, Assaïdi bleef bij FC Twente. Ron Jans, technisch manager van de Groningers, bevestigt tegenover RTV Noord dat het tweetal op de radar stond.

Danjuma vertelde donderdag dat Ajax hem de afgelopen zomer wilde inlijven en verhuren aan Groningen. "Wij waren geïnteresseerd, maar dat waren er meer. Vaak ook grotere clubs. Over de constructie met Ajax kan ik niks zeggen", aldus Jans. "Daarnaast hebben we één keer oriënterend met Oussama gesproken. Maar dit is wel een beetje mosterd na de maaltijd, want dit speelde allemaal vorig seizoen."

De van een blessure herstellende Assaidi bevestigt met Groningen gesproken te hebben. "Ze wilden me graag halen, maar ik zag dat niet zitten", zegt hij tegen de lokale zender 1Twente. "Ook een Russische club wilde mij hebben. Maar FC Twente is een fantastische club en ik voetbal daar graag voor. Wie weet sluit ik mijn carrière hier af."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen