Strootman kan tegenvallende Oranje-prestaties moeilijk verklaren

12 oktober 2018, 09:14

Kevin Strootman en het Nederlands elftal: het is al jaren geen gelukkig huwelijk. De 28-jarige middenvelder is één van de meest bekritiseerde Oranje-internationals en lijkt nu zijn basisplaats te zijn kwijtgeraakt. Hoe het kan dat Strootman als international niet hetzelfde niveau haalt als bij zijn club, weet hij zelf ook niet.

"Ik probeer het zo goed mogelijk te doen. Als het dan niet gaat zoals ik wil, dan baal ik daar natuurlijk van. Het is moeilijk te verklaren waar dat aan ligt", aldus Strootman, die zaterdag tegen Duitsland wederom op de bank lijkt te beginnen. "Als ik, net zoals de laatste wedstrijd, op de bank zit, dan moet ik op het trainingsveld laten zien dat ik beter ben dan de concurrentie."

Zijn tegenvallende prestaties houden hem niet al te veel bezig, zegt Strootman tegenover de NOS. "Ik pieker er niet over, maar denk er weleens over na. Ik probeer me te verbeteren en de wedstrijden na te kijken om erachter te komen waar het aan ligt. Met de staf spreek ik er ook over", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen