NAC Breda ziet technische man in Van Hooijdonk

12 oktober 2018, 07:49

NAC Breda voert serieuze gesprekken om Pierre van Hooijdonk om hem een technische functie binnen de club te geven. De voormalig profvoetballer is door de in nood verkerende club benaderd om terug te keren bij de Eredivisionist. Eerder gaf hij ook al aan open te staan voor een gesprek.

Dat weet BN/De Stem. Binnen de aandeelhouders leeft al langer de wens om de club een meer 'Bredaas gezicht' te geven, iets dat met de komst van Van Hooijdonk duidelijk wél het geval is. De oud-spits zou zelf ook niet onwelwillend tegenover een functie staan, maar wil desondanks wel enige bedenktijd voor hij de concretere gesprekken aan gaat.

"Ik ben zeker bereid om te luisteren naar wat de ideeën of de plannen van de club zijn. Praten kan altijd. Net als alle eerdere keren", aldus de voormalig aanvaller in een eerder stadium. Wel liet hij weten dat het géén open sollicitatie was. NAC Breda is hard op zoek naar nieuwe (technische) mensen: onlangs namen technisch directeur Hans Smulders en algemeen directeur Justin Goetzee afscheid van de club. Eerstgenoemde werd ontslagen, waarna Goetzee ook zijn conclusies trok.

Na acht wedstrijden staat NAC Breda met slechts drie punten helemaal onderaan de Eredivisie. Zo werd er onder meer verloren van Fortuna Sittard (2-3), Excelsior (0-2) en VVV-Venlo (3-0). Zijn zoon Sydney van Hooijdonk viel in de laatste wedstrijd tegen FC Utrecht (2-1 verlies) in, maar kon een nieuwe nederlaag niet meer voorkomen.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen