Gisteren gemist: Frankrijk gelijk, Scherpen blijft eerste keeper

12 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 11 oktober 2018, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 11 oktober.

Bannink wendt zich tot KNVB en wil goal op naam krijgen

Alexander Bannink vindt dat hij en niet Wessel Dammers verantwoordelijk was voor de 1-0 in de wedstrijd tussen FC Emmen en Fortuna Sittard. De middenvelder van de promovendus zag dat de KNVB er een eigen goal van Dammers van maakte en is daar tegen in beroep gegaan.

Belgische tweede divisie ligt dit weekend helemaal stil

Er wordt komend weekend niet gevoetbald in de Belgische tweede divisie. Dat heeft organisator Pro League donderdag laten weten. Het Belgische voetbal staat dusdanig in brand, dat het onverstandig wordt geacht om de competitie door te laten gaan.

Vernieuwd Argentinië loopt in tweede helft weg bij Irak

Het nieuwe Argentinië heeft donderdag afgerekend met Irak. Zonder veel problemen werd er met 0-4 gewonnen, dankzij drie goals in de tweede helft. Zodoende is interim-coach Lionel Scaloni na drie duels nog ongeslagen.

Rusland-internationals Kokorin en Mamaev twee maanden cel in

Aleksandr Kokorin en Pavel Mamaev hebben zich behoorlijk in de nesten gewerkt. Beide internationals van Rusland moeten twee maanden de cel in vanwege een actie die ze afgelopen maandag hebben uitgevoerd.

Frankrijk komt goed weg met remise in eigen huis tegen IJsland

Verrassend genoeg heeft Frankrijk donderdag de handen vol gehad aan IJsland. In eigen huis kwam de wereldkampioen met 0-2 achter, maar werd er toch gelijkgespeeld met 2-2. Invaller Kylian Mbappé was belangrijk.

Stuntelende Scherpen behoudt basisplaats bij FC Emmen

Ondanks zijn mindere beurt tegen Fortuna Sittard blijft Kjell Scherpen eerste keeper van FC Emmen. De doelman behoudt het vertrouwen van trainer Dick Lukkien. Dat betekent dat Scherpen ook volgend weekend tegen PSV onder de lat zal staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen