Hamer naar De Kuip: "Wedstrijd kan heel speciaal worden"

11 oktober 2018, 19:28

Gustavo Hamer kijkt al over het interlandweekend heen en heeft zin in volgende week zondag. Dan speelt hij met PEC Zwolle tegen Feyenoord, de club waar hij in de jeugd speelde en doorbrak in het profvoetbal.

Op de website van zijn management Wasserman kijkt hij al vooruit naar volgende week. "De wedstrijd tegen Feyenoord zal voor mij heel speciaal worden, omdat ik daar zeven jaar heb gespeeld en mijn debuut in het profvoetbal heb gemaakt. De sfeer in De Kuip is altijd bijzonder, dat heb ik zelf gelukkig mogen ervaren vanaf het veld. Gezien onze vorm en stijgende lijn van de laatste weken reizen we met vertrouwen af naar Rotterdam", zegt hij.

Met PEC beleefde hij een moeizame seizoensstart, maar krabbelt de middenvelder inmiddels op. Dat het begin van het jaar matig verliep, vindt Hamer niet vreemd. "Ik was een van de vele nieuwkomers, dus we hadden even tijd nodig om aan elkaar te wennen. De ommekeer kwam in de uitwedstrijd bij AZ, waar we twee keer terugkwamen van een achterstand en uiteindelijk met 2-2 gelijkspeelden door de goal van Zian Flemming kort voor tijd. Tegen FC Emmen en Excelsior boekten we twee goede overwinningen, waardoor we nu op een tiende plaats staan en omhoog kunnen kijken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen